Lilian Kars

Schrijver - Spreker - Gids

Boeken

9200000048015517

 

Reisgids voor een nieuw leven

Prijs: € 15,37 / ebook € 3,96

BESTELLEN

“Ieder mens wordt twee keer geboren. De eerste keer uit zijn moeder en de tweede keer uit zichzelf”. Stefan Hertmans.

Een verzameling blogs die ik geschreven heb in de aanloop naar de geboorte van mijn eerste kleinkind. Niet alleen toepasbaar op een nieuw mensenleven maar ook als gids op welk moment in het leven ook.

20170907_150005

 

De Magische wereld van Mats

Prijs: € 15,37

BESTELLEN

“Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven. De eerste alsof niets een wonder is. De ander alsof alles een wonder is.” Albert Einstein

De tweede verzameling van blogs, geschreven voor mijn kleinzoon Mats, gedurende de eerste maanden van zijn leven. Natuurlijk hoop ik dat Mats door deze boekjes later zijn wereld steeds opnieuw zal bekijken, ze zal gebruiken als inspiratie. Maar omdat dat nog wel enige jaren zal duren, wil ik ze nu vast met jullie delen.

20170329_164246

 

Geen vreemde handen

Prijs: € 15,37 / ebook € 3,99

BESTELLEN

 

Een nieuwe wereldburger wordt in onze tijd en cultuur verwelkomd met de grootst mogelijke aandacht. Rond het verlaten van deze wereld is dat vaak nog heel anders. Om wat van de angst en taboes weg te nemen en de enorme waarde van het zelf verzorgen en zelfs cremeren te laten zien, heb ik mijn persoonlijke ervaringen hiermee rond het overlijden van mijn moeder in dit boekje beschreven.

 

Ik ga liever gewoon dood

Prijs: € 17,43 / ebook € 9,95

BESTELLEN

 

Een boek vol verhalen rondom het vrijwillig levenseinde. Eigen ervaringen, maar meer nog interviews met hen die hun dood in eigen regie namen of willen gaan nemen en hun (toekomstige) nabestaanden. Niet alleen staat de vraag ‘Mag mijn dood mijn eigen keuze zijn’ centraal, de lezer wordt ook uitgedaagd na te denken over het mogelijk maken van een humane dood.

 

 

© 2022 Lilian Kars

Thema door Anders Norén