Boeken

Na jaren van gehannes met diverse uitgeverijen, heb ik uiteindelijk besloten zelf mijn boeken uit te geven via Brave New Books. Onderstaande boeken kun je bestellen via de website die ik daar heb. Natuurlijk zijn ze ook via Bol.com verkrijgbaar, of via jouw plaatselijke boekhandel. Dit geldt helaas niet voor de prentenboeken, aangezien ik die in Groot-Brittannië heb uitgegeven. Deze boeken kun je rechtstreeks bij mij bestellen.

Purigado

Het verhaal

Purigado is een autobiografische parabel over zelfontdekking. Ieder mens heeft een rugzak, krijgt overtuigingen en ‘verhalen’ mee in bloed, van opvoeding en omgeving. Eniru, de hoofdpersoon, vindt langzaam de weg terug naar heelheid, haar werkelijk zelf.

€20,00PAPERBACK / €24,50 HARDCOVER  
€8,95E-BOOK

Ik ga liever gewoon dood

Mag jouw dood jouw keuze zijn?

De discussie over het vrijwillig levenseinde is volle gang. Lilian Kars sprak, mede geïnspireerd door het verhaal van Albert Heringa die zijn moeder hielp bij zelfdoding, met betrokkenen en brengt de menselijke kanten van de vrijwillige dood in kaart.

€20,00PAPERBACK
€8,96E-BOOK

Reisgids voor een nieuw leven

In deze reisgids geeft een eerste keer oma haar visie op de wereld waar haar kleinkind in terecht komt. De naderende bevalling, de weg naar geboorte wordt een ontdekkingsreis voor zowel haar als haar kleinkind. Te gebruiken voor elk soort nieuw begin…

€15,95PAPERBACK
€3,95E-BOOK

De Magische wereld van Mats

Een aantal blogs om mijn verwondering als nieuwbakken oma te delen met mijn gloednieuwe kleinkind. De ‘wijsheid’ van mijn jaren heb ik door middel van quotes kunnen verbinden met zijn belevingswereld.

€15,95PAPERBACK
€3,95E-BOOK
€3,95E-BOOK

Geen vreemde handen

Mijn eigen verhaal dat laat zien hoe de verzorging van mijn moeder na haar overlijden, als ook haar cremeren, mij heeft geholpen om tot een ander inzicht te komen ten aanzien van onze relatie en de grote rol die het speelde in de rouwverwerking.

€13,95PAPERBACK
€3,95E-BOOK

PRENTENBOEKEN

Hee, ik ben Zee

Illustraties: Steffie Padmos

Prijs: € 5,= (excl. € 2,95 verzendkosten)    BESTELLEN

Het eerste boek ‘Hee, ik ben Zee’ is het verhaal van de reis van een kleine druppel, vanaf het moment dat hij zichzelf ontdekt tot het moment dat hij weer terugkeert naar de grote Zee. Het is een op rijm geschreven verhaal, gebaseerd op een quote van de Perzisch Soefi dichter Jalal ad-Din Rumi (1207 -1273):

 ‘Je bent niet alleen een druppel in de oceaan, je bent de hele oceaan in een druppel’.

Voor de allerkleinsten is het een heerlijk voorleesboek, met prachtige illustraties waarin veel te ontdekken valt. Taalkundig is het vrij eenvoudig voor zelflezers. Het kan heel goed gebruikt worden bij rouwverwerking of het bespreekbaar maken van vergankelijkheid en verandering.

De berg van Ilias                                         

Illustraties: Steffie Padmos

Prijs: € 5,=  (excl. €2,95 verzendkosten)   BESTELLEN

Wat als je de moed hebt de dingen eens anders te zien? En dat wat je geleerd hebt eens te onderzoeken? Om iets te doen wat dwars tegen gewoontes in gaat? Misschien gebeuren er dan kleine wonderen, net als in het leven van Ilias.

De berg van Ilias is een verhaal over hoop, vertrouwen en moed. Kinderen van alle leeftijden worden door dit boek aangemoedigd hun pad te volgen en de wereld te bekijken met hun eigen unieke blik.

Het is het verhaal van een hele gewone jongen, die in staat blijkt iets heel bijzonders te doen. Zijn belevenissen zijn gebaseerd op de bekende quote van Henry David Thoreau: “Het gaat er niet om waar je naar kijkt, maar om wat je ziet.”

Zijn grote vriend en mentor leeft volgens deze regel en leert dit langzaam ook aan Ilias. Zo ontdekt Ilias dat hij dan misschien een zware rugzak kan hebben (in het boek letterlijk gevuld met stenen), maar dat het zijn keuze is wat hij daarmee doet. Dit inzicht verandert niet alleen zijn leven, maar ook dat van de mensen om hem heen.

Ilias’ Mountain                                           

Illustraties: Steffie Padmos

Prijs: € 5.= (excl. €2,95 verzendkosten)  BESTELLEN

De Engelstalige versie van ‘De Berg van Ilias’.