Lilian Kars

Schrijver - Spreker - Gids

Gids

De weg van Purigado wordt steeds duidelijker voor mij. 

En die helderheid maakt het ook makkelijker om te delen. Niet alleen in lezingen, maar ook in persoonlijke begeleiding.  

Net als de lezingen, bestaat deze begeleiding voornamelijk uit het aanreiken van handvatten, leefgereedschap, waardoor en waarmee je jezelf kunt gaan ontmantelen en ontdekken.

Stel jezelf eens voor als een serie Matroesjka poppetjes.

Het grootste poppetje staat zo te zien stevig op de grond, in de wereld. De poppetjes binnen de grote pop zijn onzichtbaar voor het oog, maar bepalen in feite hoe stevig hij eigenlijk staat.

Bij mij was dat behoorlijk wankel. Om niet volledig onderuit te gaan moest ik terug naar af. Onderweg ben ik gaan beseffen dat de enige stevigheid heelheid is, en dat heelheid niet te vinden is in de wereld der dingen. Of, erger nog, bij anderen! Een illusie die ons al jong wordt ingeprent.

We beginnen dus bij de basis, de grond waarop het beeld dat je hebt van jezelf is gebouwd. Vanuit die basis werken we rustig naar binnen toe en volgen we jouw ‘poppetjes’. We ontrafelen de gedachtes over je lichaam, je ego en je pijnlichaam – zoals Eckhart Tolle dat zo prachtig noemt.

Dan, wanneer alle poppetjes samenwerken, sta je stevig. Ben je heel. En uiteindelijk bereiken we dan het veld van bezieling, wat niet in een ‘poppetje’ te vatten is.

Wil je deze weg samen met mij gaan, neem dan gerust even contact met mij op. Mocht de afstand naar Midwoud te groot zijn, dan zijn er verschillende online mogelijkheden voor deze coaching.

© 2022 Lilian Kars

Thema door Anders Norén