Lilian Kars

Schrijver - Spreker - Gids

Gids

De weg van Purigado wordt steeds duidelijker voor mij. 

En die helderheid maakt het ook makkelijker om te delen. Niet alleen in lezingen, maar ook in persoonlijke begeleiding.  

Net als de lezingen, bestaat deze begeleiding voornamelijk uit het aanreiken van handvatten, leefgereedschap, waardoor en waarmee je jezelf kunt gaan ontmantelen en ontdekken.

Stel jezelf eens voor als een serie Matroesjka poppetjes.

Het grootste poppetje staat zo te zien stevig op de grond, in de wereld. De poppetjes binnen de grote pop zijn onzichtbaar voor het oog, maar bepalen in feite hoe stevig hij eigenlijk staat.

Bij mij was dat behoorlijk wankel. Om niet volledig onderuit te gaan moest ik terug naar af. Onderweg ben ik gaan beseffen dat de enige stevigheid heelheid is, en dat heelheid niet te vinden is in de wereld der dingen. Of, erger nog, bij anderen! Een illusie die ons al jong wordt ingeprent.

We beginnen dus bij de basis, de grond waarop het beeld dat je hebt van jezelf is gebouwd. Vanuit die basis werken we rustig naar binnen toe en volgen we jouw ‘poppetjes’. We ontrafelen de gedachtes over je lichaam, je ego en je pijnlichaam – zoals Eckhart Tolle dat zo prachtig noemt.

Zo ontdek je weer de werkelijke kracht waarmee je de poppetjes van je  energetisch lichaam en je ziel, die je al zolang verborgen houdt om ze

Dan, wanneer alle poppetjes samenwerken, sta je stevig. Ben je heel. En uiteindelijk bereiken we dan het veld van bezieling, wat niet in een ‘poppetje’ te vatten is.

Wil je deze weg samen met mij gaan, neem dan gerust even contact met mij op. Mocht de afstand naar Midwoud te groot zijn, dan zijn er verschillende online mogelijkheden voor deze coaching.

Kosten: Dana

Dana (vrijgevigheid) heeft een lange geschiedenis in boeddhistische gemeenschappen, als een spirituele beoefening en als een manier om geld in te zamelen. Het onderricht wordt kosteloos gegeven, maar er is ondersteuning nodig voor hen die hun leven wijden aan het geven van onderricht in bewuste aandacht.

Dana is een gift, geschonken vanuit ons hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden. Door middel van Dana zorgen we ervoor dat de vruchten van de beoefening ook in de toekomst voor anderen toegankelijk zijn. Dana is een vrijwillige donatie die wordt gegeven als blijk van waardering voor het onderricht en als bijdrage in de kosten van levensonderhoud van de leraar die geheel of gedeeltelijk afhankelijk is van de ontvangen Dana. 

(met dank aan www.aandacht.net)

© 2020 Lilian Kars

Thema door Anders Norén